massages

Ontspanningsmassage

Deze weldadige lichaamsmassage werkt stressverminderend doordat de spieren zich ontspannen en de bloedsomloop gestimuleerd wordt. Het gebruik van heerlijk geurende massage oliën en de sfeervolle ambiance laat alle opgebouwde stress al binnen enkele minuten weggaan. Cupping wordt als onderdeel gebruikt tijdens de massage.
De ontspanningsmassage zorgt ervoor dat u letterlijk en figuurlijk beter in uw vel zit. Healingmassage
Deze massage is vergelijkbaar met de ontspanningsmassage, maar is rustiger omdat er dmv handoplegging healing wordt gegeven op verschillende gebieden van het lichaam waar stress zich bevindt.


Chinese hoofd, nek en schoudermassage
Tegenwoordig zitten veel mensen lang aan de computer of in de auto. Ook werken we vaak onder hoge prestatieverwachtingen van onszelf en onze omgeving. Dit kan al snel leiden tot stijve spieren. Deze massage wordt toegespitst op  hoofd, nek en schouders. Deze vorm van massage is erg populair omdat veel mensen last hebben van spanningen in de nek en schouders. De nek- en schoudermassage zorgt voor ontspanning van deze spieren. Ook hoofdpijnklachten die vaak het gevolg zijn van aanspanning van de spieren in de schouders en nek, kunnen met deze massage verholpen worden. Door middel van deze massage wordt de doorbloeding van de spieren geactiveerd. 
 

Share by: